close
FILTERS

Verlichting

143 producten
Titel arrow_drop_down

Groothandel in verlichting

Zenza is gespecialiseerd in lampen en lichtarmaturen. In onze uitgebreide collecties vind je hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Al meer dan 26 jaar ontwerpen we de mooiste producten voor jou, en we weten dat goede verlichting je huis aantrekkelijker maakt. Onze groothandel biedt altijd nieuwe vormen en verschillende materialen binnen onze lampencollecties, zodat je een eclectisch en eigentijds assortiment in je winkel kunt hebben. Een van de bestsellers van Zenza zijn de lampen met de bekende gaatjespatronen, die ook passen bij onze theelichthouders en kaarshouders. Ze zijn gemaakt van messing, dus ze roesten nooit en blijven tijdloos mooi. De zilveren exemplaren zijn verzilverd met een dunne laag echt zilver! Klik hier om je te registreren als klant bij de Zenza-groothandel.

We hechten waarde aan eerlijke en ethische arbeidsomstandigheden en betalen eerlijke lonen aan onze ambachtslieden. Onze eigen fabriek in Caïro biedt een veilige werkomgeving. Omdat we de productie en verpakking in eigen beheer hebben, kunnen we onze hoge kwaliteit garanderen. Klik hier om de video te bekijken over hoe we werken.

Ons advies is om de lampen in een groep te presenteren. Een groep van 3 of meer Zenza-lampen samen maakt de verlichting spectaculairder en ziet er altijd indrukwekkend en mooi uit. Het is juist de herhaling van een object die het geheel interessanter maakt voor het oog. Vaak zijn 3 kleinere lampen, op een mooie manier opgehangen, verfijnder dan 1 grote lamp. Gebruik bijvoorbeeld een groep lampen van hoog naar laag boven een lage tafel in de zithoek. Klik hier om naar onze hanglampen te gaan.

In een ruimte bij de keuken adviseren wij een strakke rij lampen op dezelfde hoogte voor een strak effect. Dit zelfde advies geven wij voor lampen boven een eettafel hangen, een strakke rij ziet er prachtig uit. Het is dan belangrijk om lampen te kiezen die van onderen open zijn, zodat het licht effectief op de tafel valt. Het hangt sterk af van de hoogte van de ruimte welke lampen geschikt zijn. Voor een hogere ruimte kies je langwerpige vormen, voor een lagere ruimte kies je rondere of plattere lampen.

Onze groothandel biedt ook een ruime keuze aan tafellampen. Bijpassend bij onze hanglampen hebben we ook een uitgebreide collectie tafellampen voor jou in onze collectie, in veel maten, vormen en ontwerpen. Ze hebben allemaal een schakelaar en een stekker, dus ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken en overal te plaatsen. De nieuwste collectie tafellampen die we hebben ontworpen, zijn gebaseerd op de Berberse potten en vazen. Het onregelmatig gevormde aardewerk, de oude traditionele patronen waarmee ze beschilderd zijn, ademen de pure sfeer van ambachtelijk vakmanschap uit. Ontstaan uit de aarde, gemaakt met handen, dat geeft echt ziel aan een product. Klik hier voor onze tafellampen.

Natuurlijk hebben we ook een prachtige collectie wandlampen met gaatjespatronen samengesteld. De lampen worden geleverd met een schakelaar en een stekker, maar kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor directe aansluiting in de muur. Sommige modellen zijn ook mooi om ondersteboven te hangen, het hangt gewoon af van wat de klant wil: licht naar boven of naar beneden gericht. Klik hier voor de collectie wandlampen.

Zenza is een groothandel die plafondlampen maakt die plafonds betoveren en muren versierd met een prachtig schaduwpatroon! Deze lampen met gaatjespatroon zijn gemaakt met verschillende ontwerpen, het is moeilijk kiezen, omdat ze allemaal prachtig zijn! Ze zijn zeer geschikt voor het centrale lichtpunt in een ruimte, als er niet veel effectief licht nodig is, maar wel veel sfeer. Omdat de plafondlampen niet zo diep zijn, kunnen ze ook goed worden gebruikt in kamers met een lager plafond. En wat ook geweldig is, is om ze als wandlamp te gebruiken in plaats van een plafondlamp! Het is een veilige manier om een muur te decoreren, vooral in gebieden waar kinderen niet bij de lichtbronnen mogen komen. Een genot om naar te kijken, of de lamp nu aan of uit is! Klik hier voor de collectie plafondlampen.

Vergelijk